اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رضا شریفی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از شرکت توسعه معادن پارس طلای تفتان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همه مردم سیستان و بلوچستان اعم از شیعه و سنی، فارس و بلوچ باید پا به پای یکدیگر تلاش کنند تا بتوانیم استان را آباد کنیم چرا که استان با کش مکش های قومی و مذهبی ساخته نمی شود.
رضا شریفی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از شرکت توسعه معادن پارس طلای تفتان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همه مردم سیستان و بلوچستان اعم از شیعه و سنی، فارس و بلوچ باید پا به پای یکدیگر تلاش کنند تا بتوانیم استان را آباد کنیم چرا که استان با کش مکش های قومی و مذهبی ساخته نمی شود.
وی با بیان اینکه جای خرسندی دارد که مردم سیستان و بلوچستان در کنار هم این کارخانه(کارخانه معدن طلای تفتان) را مدیریت می کنند تصریح کرد: خوشبختانه می توانیم ادعا کنیم همه ظرفیت نخبگانی و علما پای کار توسعه استان هستند و همه در کنار هم برای ساختن این نقطه از ایران اسلامی تلاش می کنند تا بتوانیم پرچم این منطقه را بالا نگه داریم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه در استان این چنین ظرفیتی داریم باید از آن نهایت استفاده را ببریم البته نفع این کارخانه باید به استان برسد.
به گفته وی سیستان و بلوچستان ظرفیت های بیشماری دارد و اکنون می توانیم ادعا کنیم این نقطه از کشور در ایران و منطقه بهشت معدن شناسان و معدن کاوها به شمار می رود.
شریفی بیان کرد: خوشبختانه مسوولان سیستان و بلوچستان دغدغه اجتماعی دارند و با توجه به اینکه فرمانداران و بخشداران نماینده استاندار و معاونان استاندار در حوزه های مختلف تخصصی هستند باید در هر زمینه که نیاز است کنشگری انجام دهند تا کارها زودتر به نتیجه برسد.
وی با بیان اینکه همه کنشگری های ما باید خط تولید امید نسبت به سیستان و بلوچستان داشته باشد خاطرنشان کرد: تیم مدیریتی استان از شمال تا جنوب فارغ از نگاه های قومی و مذهبی توسعه این منطقه را اولویت اول خود قرار داده اند همچنین سران طوایف و ریش سفیدان باید به این کارخانه احساس تعلق داشته باشند و برای پیشرفت زودتر کارها در کنار مردم و مسوولان باشند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به آمادگی مجموعه استانداری برای حل مسائل، معرفی ظرفیت ها، امنیت و توسعه استان در کنار بزرگان، ریش سفیدان، معتمدین استان اشاره کرد و افزود: در مجموعه مدیریتی سیستان و بلوچستان اراده محکمی وجود دارد تا برای جبران عقب ماندگی ها فارغ از خط کشی های قومی و مذهبی از همه ظرفیت ها استفاده شود.
به گزارش ایرنا ،معدن «طلای انجیرک تفتان» سیستان و بلوچستان در حالی در زمره یکی از معادن طلای ایران به شمار می رود که ظرفیت فرآوری طلا در این کارخانه 832 کیلوگرم شمش طلا در سال است.
طرح ساخت کارخانه تولید شمش طلا در تفتان با هدف تولید سالانه نیم تن طلا، اشتغالزایی بیش از 350 نفر و با سرمایه گذاری بیش از هشت هزار میلیارد ریال در سال 1401 آغاز شد. طبق گواهی کشف صادره معدن طلای مادوفتی، این معدن با ذخیره بیش از 100 میلیون تن کانسنگ طلا، از بزرگ ترین معادن طلای کشور است.
سیستان و بلوچستان در حالی لقب بهشت مواد معدنی ایران را یدک می کشد که از شمال تا جنوب از شرق تا غرب این استان پهناور با توجه به وجود معادن مختلف فلزی و غیرفلزی، وجب به وجب خاکش طلا است.
سال های اخیر با توجه به کشفیات معادن مختلف سیستان و بلوچستان را رنگین کمان معادن کشور نام نهادند چرا که این استان از یک سو با دارابودن ذخایر معدنی فراوان دارای قابلیت های ویژه برای تحقق جهش تولید بوده و از سوی دیگر علاوه بر تولیدات صنعتی و صادرات غیرنفتی زمینه رونق صادرات نامرئی یا همان گردشگری را فراهم کرده است.
{{name}}
{{content}}